5771

My friend Christi and her marvelous food pictures inspired me to create this still life. Also seeing these artichokes in the verdulería, which means spring is coming; then looking at them in this bowl, a long-ago gift from my friend Artemis. Plus the new year just began: a time for introspection, taking stock, and renewal. Shana Tova y'all.

7 comments:

pics 'n' roll said...

Shana Tova!

girlontape said...

shalom :)
a ver como cocino los alcauciles... ni idea, vos tenes alguna pista??

pics 'n' roll said...

mmm nunca comí alcauciles en año nuevo, es tradición decís?

no soy fan tampoco, creo se hierven, y alguna vez comí cortaditos salteados con aceite y ajo..calculo luego de hervirlos..

pics 'n' roll said...

Ay! cierto que sos italiana! parto a la Sicilia en unas horas, has estado? recommendations?

girlontape said...

Pix no sé si tradición, los cociné con oliva ajo laurel vino blanco perejil y algo más que no recuerdo.... yummy!

earlytobed said...

y yo que falte a la cena!

girlontape said...

estuvo riquísima!