My friend Christi and her marvelous food pictures inspired me to create this still life. Also seeing these artichokes in the verdulería, which means spring is coming; then looking at them in this bowl, a long-ago gift from my friend Artemis. Plus the new year just began: a time for introspection, taking stock, and renewal. Shana Tova y'all. |
5771
labels:
girlcam,
girlfriendly
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
7 comments:
Shana Tova!
shalom :)
a ver como cocino los alcauciles... ni idea, vos tenes alguna pista??
mmm nunca comí alcauciles en año nuevo, es tradición decís?
no soy fan tampoco, creo se hierven, y alguna vez comí cortaditos salteados con aceite y ajo..calculo luego de hervirlos..
Ay! cierto que sos italiana! parto a la Sicilia en unas horas, has estado? recommendations?
Pix no sé si tradición, los cociné con oliva ajo laurel vino blanco perejil y algo más que no recuerdo.... yummy!
y yo que falte a la cena!
estuvo riquísima!
Post a Comment